praktische informatie

Onze prijzen zijn incl huur, agentschapkosten, annulatieverzekering, verzekering tegen glasbraak en brand, telefoonabonnement en excl verbruik van gas, water en elektriciteit, telefoongesprekken eventuele eindschoonmaak en schade

Boek zonder zorgen: annulatie- en, vakantieonderbrekingverzekering inbegrepen

Betaling: voorschot van 50% van de huurprijs bij reservatie (binnen de 5 dagen), saldo +/- 2 weken voor aankomst

Weekends en midweeks kunnen pas (behalve uitzonderingen) 8 dagen voordien geboekt worden

Bij elke verhuring wordt een waarborgsom gevraagd van min. € 150. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het seizoen waarin u verblijft (zomer/winter) en van de grootte van de vakantiewoning die u boekt. Het bedrag wordt aangegeven op uw contract. Deze waarborg wordt ten laatste 60 dagen na vertrek van de huurders aan deze terugbetaald na aftrek van de niet inbegrepen kosten (= energieverbruik volgens tellerstand en de eventuele eindschoonmaak) en eventuele schade.

Aankomst: tussen 15u en 17u30u. Na 17u30u op afspraak

Vertrek: voor 10u. Uitzonderingen zijn mogelijk maar dienen aangevraagd te worden

Garages en parkeerplaatsen kunnen via het kantoor gehuurd worden

Het aantal toegelaten personen stemt overeen met het aantal voorziene slaapplaatsen en mag niet overschreden worden. Bij uitzondering kan mits toelating van het agentschap een kinderbed of vouwbed bijgehuurd worden

Lakens en huislinnen zijn door de huurders mee te brengen

In onze vakantiewoningen geldt een algemeen rookverbod.

Elke huurder wordt verzocht zijn vakantiewoning als een goede huisvader te bewonen en het huishoudelijk reglement in het gebouw te respecteren. De huurder wordt tevens verzocht de vakantiewoning netjes achter te laten, kosten voor verdere opkuis worden van de waarborg afgehouden. Men kan steeds een beroep doen op onze poetsdienst, mits dit minstens 3 dagen voor vertrek wordt aangevraagd. U dient wel ten allen tijde zelf af te wassen , koelkast, oven en microgolfoven schoon te maken. Gebeurt dit niet, dan worden er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Huishoudelijk afval, PMD, papier en karton: dient bij vertrek verwijderd te zijn uit de vakantiewoning. Gelieve het Gemeentelijk reglement toe te passen.

De prijzen en beschrijvingen zijn louter informatief. Het agentschap kan in elk geval niet verantwoordelijke gesteld worden voor eventuele vergissingen en/of wijzigingen.